Bedste Citronsyre - se top 15

Priser og lagerstatus på nedenstående citronsyrer er senest opdateret i dag (24/07 - 2024) kl. 09:04

Du er landet på Citronsyre.dk, det helt rigtige sted at finde citronsyrer. Vi har udvalgt 15 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det citronsyre tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 15 forskellige citronsyrer fra 2 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af VTK Svane WC rens uden parfume 750 ml Med citronsyre, Svanemærket (00012850)

Billede af Citronsyre 80 g

Billede af Novadan Citronsyre Pulver 0,8 kg (41338)

Billede af Citronsyre 5 kg - Borup

Billede af Borup Citronsyre, 0,8 kg

Borup Citronsyre, 0,8 kg

106,25 kr.

Billede af Citronsyre 125g

Billede af Borup Kemi Borup citronsyre 350 g

Billede af Citronsyre 20 g - Dr. Oetker

Billede af Citronsyre Pulver 1 kg

Billede af Borup Citronsyre pulver 6 x 800 g. Afkalkningspulver

Billede af Urtegaarden Citronsyre (100 gr)

Urtegaarden Citronsyre (100 gr)

33 kr.

32,95 kr.

Billede af Citronsyre 500g

Billede af VTK Svane WC rens med parfume 750 ml Med citronsyre, Svanemærket (00012860)

Billede af Citronsyre 25KG

Billede af Prime source citronsyre pulver afkalkning 1 kg

Du kigger lige nu på 15 citronsyrer fra 2 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Borup Dr. Oetker

Gode tips til at sikre kalkfri elkedler med citronsyre

Kalk kan sætte sig mange steder. Det sidder stort set alle de steder vi har vand i boligen. Og det er mange steder. Særligt husholdningsmaskiner er udsatte for kalkaflejringer, da der findes meget kalk i vores grundvand. Derfor er det en god idé at tage hånd om maskinerne, ved at afkalke dem jævnligt. Det kan gøres på mange måder, og én af måderne er med citronsyre.

Derfor er afkalkning vigtigt

Hvis du skulle være i tvivl om hvad kalk er, så er der tale om hvide aflejringer, der kan blive hårde når de tørrer ind. Særligt vandhaner er udsatte her, og kommer der for meget kalk, kan vandet ikke løbe ud af hanen. Så kommer hanen på overarbejde. Det samme sker i alle de husholdningsmaskiner, der jævnligt har med vand at gøre. Som for eksempel din elkedel. Hvis du ikke tømmer din elkedel, kan der komme render på siden og aflejringer på varmelegemet i bunden. Udover at det ikke er særlig kønt, så får det også elkedlen til at arbejde hårdere for at koge dit vand. Derudover er der også risiko for at kalkresterne river sig løs, og ender i din kaffe eller te. Det er bestemt ikke lækkert at drikke.

Når elkedlen arbejder hårdere, betyder det også at den bruger mere energi og længere tid, hvilket i sidste ende giver en større elregning. Så gør dig selv en tjeneste, og forlæng levetiden på blandt andet din elkedel, og spar samtidig også lidt på elregningen.

Sådan gør du

Hvis du ikke har prøvet at afkalke før, skal du ikke være bange. Det er ganske let. Citronsyre kommer i pulverform, og til 1 spiseske citronsyre, skal du bruge 1 liter vand. Herefter skal du lade det stå og trække lidt, gerne natten over. Er der lidt rester af kalk efterfølgende, kan du koge vand op, og se om det ikke fjerner det. Rengør eventuel med en blød børste. Skyl gerne en ekstra gang med vand, for at være sikker på at der ikke er rester af citronsyre i kedlen.

Citronsyre til husholdningen er ikke rigtig farligt, men det kan være irriterende for huden og må absolut ikke komme i øjnene. Derfor bør du håndtere det med forsigtighed, gerne med brug af handsker.

Miljøvenligt

Der findes mange forskellige produkter til at fjerne kalk, hvoraf nogle er bedre end andre. Med citronsyre er der tale om et naturligt produkt, da det er en syre som findes i alt fra planter, citronsagt, bær og andet frugt. Det gør det også let biologisk nedbrydeligt. Så er du meget miljøbevidst, er der bestemt en fordel i at bruge citronsyre frem for mange andre kemiske muligheder, som er dårligt for afløbet og kloakken.

Kan bruges til afkalkning flere steder

Det smarte ved citronsyre, er at det kan bruges flere steder, udover elkedlen. Du kan også bruge det i kaffemaskinen, vaskemaskinen eller opvaskemaskinen. Alle tre maskiner har godt af at blive renset igennem en gang i mellem. Naturligvis med en forskellig mængde citronsyre. Vigtigst for alle maskiner er det, at du kører et program igennem uden hverken kaffe, tøj eller service. De kan nemlig godt bliver skadet af citronsyren.

 

Hvorfor skal du bestille din citronsyre online i stedet for i butik? - Tre fremragende grunde til at online er løsningen

Flere slags citronsyrer end i butikkerne

Som du sikkert allerede kan se her på citronsyre.dk er der et kæmpe udvalg af både forhandlere og citronsyrer når du vælger at købe på nettet. Faktisk så mange at det hurtigt bliver uoverskueligt - men det er derfor vi er her til at hjælpe dig.

Det er den fordel du har ved at købe online. Mange forhandlere der har mange produkter fordi de ikke behøver tænke på hvor meget det fylder i butikken men bare kan sætte en reol ekstra op på lageret.

Slipper for at stå tæt sammen med andre

Hvis du er syg, hvad enten der er tale om en lidt mildere forkølelse eller noget mere alvorligt gør du os alle sammen en tjeneste ved at blive hjemme og bestille din citronsyre over nettet i stedet for at gå ned i en butik og købe den. I butikken står du nemlig tæt med mange andre mennesker du nemt kan smitte - eller er du rask kan du nemt blive smittet selv.

Rådgivning er stadig muligt når du shopper

Detailhanden har i lang tid slået på at dét de kunne tilbyde var rådgivning.

Jo bevares, webshops kan sælge varen billigere, men de kan ikke rådgive. Sådan er det ikke længere. Langt de fleste webshops har i dag et telefonnummer hvor man kan ringe ind og få kompetent hjælp og vejedning inden man køber sin nye citronsyre - og modsat sælgerne i butikken er medarbejderen du snakker med ikke provisionslønnet, så du bliver heller ikke presset til at købe en dyrere model du ikke har brug for.

Måske vil du kunne lide

Vi kan også anbefale at du kigger på vores anden hjemmeside opbevaringskasse.dk. Ud over citronsyre.dk driver vi nemlig også den, så den kan du sikkert få noget ud af.

Find det du mangler på citronsyre.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 22 produkter fra mere end 18 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 33 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:04:52.

22
Produkter
18
Forhandlere
33
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.